Ini Hadiah Birthday Paling "Rare" Dari Suami Untuk Isteri

VIRAL
January 30, 2018 - 10:06 PM


Biasanya ramai yang membuat kejutan dan meraikannya dengan memberikan hadiah, mengadakan jamuan atau belanja makan di tempat yang istimewa.

Bagaimanapun, apa yang dilakukan oleh suami wanita ini pada hari jadinya bukan sahaja membuatkan dia keliru,malah begitu terkejut.

Kisah yang melucukan tetapi manis ini dikongsikan di facebooknya sehingga ia menjadi tular. Dia sendiri tidak menyangka suaminya mendapat idea sebegitu untuk mengenakan dia pada hari jadinya yang ke-26 tahun itu

Netizen turut terhibur dengan tindakan si suami yang terfikir idea yang 'rare' bagi memberitahu orang ramai tentang hari tersebut ialah hari jadi isterinya.

Ramai yang memuji sikap romantik suaminya dan ramai jugalah yang ‘tag’ facebook pasangan masing-masing.

Memang tak semua orang mempunyai pasangan yang romantik, malah tarikh hari jadi pasangan pun tak diingatnya. Kalau macam tu, terimalah seadanya. Tak romantik tak semestinya pasangan itu tak baik kan?

Habislah, lepas ini ramai la yang akan cuba buat kejutan hari jadi cara sebegitu. Netizen pun ada yang dah bagi amaran kat pasangan masing-masing supaya jangan tiru idea tersebut. Malu juga kalau kena kat diri sendiri walau nampak ianya romantik dan kelakar

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video