Memang Dia Tidur Macam Ini Ya? Viral Gambar Sufian Suhaimi Tidur Dengan Perempuan

VIRAL
February 11, 2019 - 11:47 AM


Nampaknya kes Sufian Suhaimi masih lagi belum ditutup, Netizen sekarang terpaksa buka balik kes Sufian Suhaimi setelah satu lagi gambarnya yang dikatakan tidur bersama perempuan tersebar. 

Jika nak fikir logik berapa ramai insan biasa yang muncul dan dikatakan mirip suhaimi. Dari pak guard sampailah pekerja stesen minyak rata-rata wajah mirip sufian ni tular. Mungkin gambar yang terbaru ini milik mereka yang mempunyai rupa seiras Sufian?

Argghhh kesian Netizen, banyak kes yang perlu disiasat. Sufian pula nampaknya tak kering dari gosip.  

Apapun Sufian tampil menjelaskan bahawa ia mungkin satu serangan untuk menjatuhkan imejnya yang semakin mendapat nama sejak kemenangannya di AJL baru-baru ini.

"Saya tak tahulah kenapa ada banyak muka Sufian Suhaimi di Malaysia ini. "Mungkin itu satu serangan. Isu itu saya rasa tak perlu diperbesarkan. ???

I think its just another troll by netizen. "Saya tak suka apabila kenyataan saya disalahgunakan atau diputar belit, jadi saya rasa biarlah benda itu terhenti di situ saja,"

Namun apa yang lawaknya, rata-rata netizen menyalahkan Elfira dalam kes ini. Haha masih belum move on rupanya netizen dengan kisah cinta tak jadi Pian dan Loy.