Mira Filzah Bengang Dituduh Hina Menteri PH Tentang Ijazah Palsu

VIRAL
February 14, 2019 - 11:54 AM


Mira Filzah antara artis yang kurang kontroversi disebakan cara pembawakan diri yang baik dan imej menutup aurat yang sempurna, Di awal kemunculan beliau dalam industri seni ini, beliau mula mencuri tumpuan dan berjaya mengumpul peminat yang ramai. Walaubagaimanapun Mira dilihat seakan sombong setelah lama di dalam dunia seni ini.

Terbaru kes Mira Filzah yang dikatakan memuatnaik sekeping gambar dengan caption ijazah ori bukan fake mendapat perhatian yang kurang senang dalam kalangan penyokong Pakatan Harapan (PH) yang baru-baru ini hangat dengan kisah ijazah palsu oleh salah seorang menterinya.

Disebabkan itu, penyokong PH bertindak untuk tindakan susulan diambil  ke atas pelakon cantik ini. Walaupun begitu, Mira Filzah tampil membela diri yang akaun tersebut bukanlah akaun sebenar Mira dan ianya adalah akaun Fake.

Tindakan ini begitu melucukan kerasa penyokong PH tidak bertindak menyiasat terlebih dahulu sebelum mahukan tindakan diambil. Satu lagi yang menjadi perhatian adalah hashtag yang digunakan oleh beliau #mirabusuk membuatkan peminat Mira bengang.

 

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video