Promosi Hebat di Lebih 1000 Cawangan MR.DIY, MR.DOLLAR dan MR.TOY di Seluruh Malaysia

FEATURED
August 10, 2022 - 05:52 PM


Tahukah korang sehingga kini MR.DIY, MR.DOLLAR dan MR.TOY di Malaysia sudah cecah lebih dari 1000 cawangan?

Produk-produk yang ada di MR.DIY seperti kelengkapan rumah, perkakas elektrik, makanan serta kelengkapan harian menjadikan MR.DIY pilihan terbaik buat rakyat Malaysia.

Singgah jer MR.DIY semua barang-barang keperluan ada di situ.
Selama 17 tahun MR.DIY bertapak di Malaysia dan dengan adanya lebih dari 1000 cawangan. Dah tak perlu nak singgah satu-satu kedai seperti sebelum ini. “Sentiasa Dekat, Semua Dapat”.

Sepanjang 17 tahun, MR.DIY telah meluaskan pasaran mereka melalui dua jenama baru iaitu MR.TOY dan juga MR.DOLLAR. MR.TOY merupakan rangkaian kedai permainan tempatan pertama di Malaysia, menawarkan pelbagai pilihan permainan untuk semua lapisan umur.

Manakala, MR.,DOLLAR menawarkan pelbagai barang keperluan harian seperti bahan masakan, produk sejuk beku, perkakas, snek dan bermacam lagi dengan harga RM2 atau RM5 sahaja!

Cawangan mereka kebanyakkan berada di lokasi yang strategik dekat dengan pejabat dan tempat tumpuan ramai.Pelbagai Promosi Ditawarkan

MR.DIY bukan hanya menyediakan barang-barang keperluan kita sahaja, lagi bestnya mereka menawarkan pelbagai promosi hebat untuk jimat perbelanjaan korang.

Terkini MR.DIY, MR.DOLLAR dan MR.TOY menawarkan promosi hebat sempena lebih dari 1000 cawangan mereka di seluruh Malaysia.Bagi meraikan kejayaan yang hebat ini, pastinya koranglah yang mendapat tempiasnya apabila korang boleh dapatkan sehingga 40% diskaun untuk produk-produk terpilih di semua cawangan.
Sangat murah ya, rugi kalau korang tak ambil peluang ini.

Promosi hebat ini bermula dari 1 Ogos 2022 sehingga 31 Ogos 2022. Ada masa sebulan untuk korang serbu cawangan MR.DIY.

Antara Promosi Hebat yang korang boleh dapat:

 

MR.DIY Mega Cashback Merdeka 2022

Promosi ini turut boleh didapati dekat MR.TOY dan MR.DOLLAR berdekatan anda.

Promosi Meraikan Lebih dari 1000 Cawangan MR.DIY, MR.DOLLAR dan MR.TOY

Tarikh: 1 Ogos 2022 - 31 Ogos 2022

Tempat: Di semua cawangan MR.DIY, MR.DOLLAR dan MR.TOY seluruh Malaysia

Semoga selepas ini akan ada lebih banyak lagi cawangan yang dibuka dan terus menjadi pembekal barangan keperluan harian buat semua dan harga pun kekal murah.