11 Perkara Yang Paling "Annoying" Dalam Dunia Mungkin Kita Terbuat

GAYA HIDUP
July 18, 2017 - 05:48 PM


Dalam dunia ni macam-macam perangai manusia ada. Ada yang ok jenis boleh masuk kepala tapi ada juga yang jenis pentingkan diri sendiri dan memang di ciptakan untuk menyusahkan orang lain. Itulah asam garam yang kita perlu lalui sebagai seorang manusia.

Berikut kami di rileklah.com senaraikan 11 perkara yang boleh membuatkan orang disekeliling kita berasa tak selesa atau "annoying". Mungkin juga kita ada terbuat atau mempunyai kawan-kawan yang macam ini. 

Nak tegur secara direct mungkin tak sampai hati, jadi boleh lah bagi mereka baca artikel ini.

1. TRAVELING 

Jenis pentingkan diri sendiri. Dah lah tengah stress dalam flight yang lama.

2. RASA INGIN TAHU YANG MELAMPAU

Tak suka betul kalau kena macam ni. 

3. JENIS YANG SUKA CERITA MASA TENGOK WAYANG

Rasa nak sarungkan je dengan bekas pop corn. 

4. BILA ADA YANG BERDIRI TERLALU DEKAT BILA TENGAH BERATUR

Lagi-lagi kalau jenis berbau peluh. 

5. MENYAMPUK BILA KITA TENGAH BERCAKAP

ni pesan orangtua-tua

6. SELALU MENGELUH DAN BUAT MUKA

Hahaha. Kalau duk dekat dengan aku mau makan pelempang ni

7. TUTUP PINTU TERLALU KUAT

Bukan setakat pintu bilik atau rumah pintu kereta pun jangan sesekali tutup kuat2 lagi2 kalau menumpang

8. SUKA TUNJUK PANDAI

Jenis manusia suka tunjuk pandai

9. 24 JAM MAIN FON

Orang macam ni jenis tak boleh ajak lepak

10. GELAK "PERLI"

Tak elok dah satu hal pastu menyakitkan hati pulak 

11. DIPERHATIKAN

Kau dah kenapa? Tak pernah tengok orang?

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video