DEMI - Dokumentari Khas Vans Malaysia Untuk Pa’din Musa .

GAYA HIDUP
November 28, 2017 - 01:02 PM


 

Kalau sebelum ini, kami ada cover tentang Vans Malaysia keluarkan kasut khas edisi Pa’din. Dan dalam pada itu kami ada sebut tentang dokumentari khas yang turut akan dilancarkan pada hari yang sama.

Kepada anda yang mungkin terlepas, ini kami ada dokumentari penuh berdurasi 25 minit itu. Kolaborasi antara Tapau TV dan Vans Malaysia ini memang sangat menarik.

‘Demi’ menceritakan perjalanan Pa’din dari awal sehinggalah kini.

Kami sendiri dah tengok, dan memang awesome lah hasil dia. Ada footage yang vintaj daripada Pa’din sendiri serta koleksi gambar lama dan macam mana permulaan Pa’din berjinak dalam dunia skateboarding.

Pa’din sempat berpesan, buat sesuatu yang anda minat dengan penuh passion, baru anda akan berjaya. Keep it up Pa’din, teruskan beri inspirasi kepada anak muda lagi-lagi yang baru nak belajar skateboarding ni…

;