Inilah Tanda-tanda Menunjukkan Anda Adalah Lelaki Hensem

GAYA HIDUP
February 22, 2018 - 02:19 PM


Definisi kacak atau hensem adalah sesuatu yang subjektif dan sangat luas pengertiannya. Ada kalanya lelaki itu kacak pada pandangan mata isteri atau pasangannya tetapi lelaki itu dilihat “biasa” pada pandangan mata wanita lain. Begitulah definisi kacak atau hensem.

Kacak atau hensem tidak dapat dijelaskan secara tepat atau spesifik. Lelaki yang sopan, berbudi bahasa dan menghormati orang lain juga boleh dikategorikan sebagai lelaki hensem.

Kacak dalam dan kacak luar adalah menjadi idaman setiap lelaki. Tetapi tidak ramai lelaki yang kacak pada luaran dan dalaman. Ramai yang sekadar kacak dari segi luaran dan tidak menjaga dari segi dalaman.

Di bawah adalah beberapa ‘petanda’ yang mengatakan anda adalah seorang lelaki hensem/kacak. Jangan ambil serius kerana ia hanyalah sekadar santai dan pandangan peribadi dari seorang forumer di sebuah forum.

1. Sentiasa berseorangan

Pergi mana-mana pun sorang saja. Kerana terlalu kacak, ramai wanita dan lelaki takut mendekati anda kerana mereka menyangkakan anda seorang playboy.

2. Lelaki lain mengatakan anda kacak

Ini paling ketara. cuba ingat berapa ramai lelaki kata anda hensem dan kacak dengan nada serius? Kalau ada, anda adalah seorang yang kacak.

3. Wanita bangsa lain mengatakan anda kacak

Pernah bangsa lain mengatakan anda hensem, makin kacak? Kalau ada maka bertuahlah anda.

4. Tak berapa kaya

Lelaki kacak tak perlu mencari kerana kekayaan yang akan datang kepadanya berbeza dengan orang kaya yang terbit kekacakkanya dari hartanya.

5. Flush selepas menggunakkan tandas

Senang cita lelaki kacak ni pembersih. Siap tolong flush lagi sesapa yang haram J dah berak taknak flush.

6. Pakaian murah-murah saja

Tak perlu pakaian berjenama kerana mereka yang menjadikan pakaian itu cantik bukan pakaian yang menjadikan mereka itu hensem apabila memakainya.