Pemenang Pertandingan ‘Shot On iPhone’ Dah Diumumkan Oleh Apple

GAYA HIDUP
February 27, 2019 - 03:04 PM


Pengguna iPhone seluruh dunia baru-baru ini ‘dipanggil’ oleh Apple untuk menyertai satu pertandingan ‘Shot On iPhone’ yang mana pemenang utama akan menerima bayaran daripada penggunaan imej oleh Apple dan kesemua gambar akan digunakan di papan iklan, laman rasmi Apple serta hiasan dalaman Apple Store seluruh dunia.

Semalam, pemenang rasmi pertandingan tersebut telah diumumkan oleh Apple melalui akaun Instagram dan juga di laman web Apple sendiri. 10 pemenang telah dipilih dan seperti yang dijanjikan, gambar mereka akan digunakan pada papan-papan iklan Apple seluruh dunia.

Gambar yang berjaya menambat hati juri diambil menggunakan pelbagai model iPhone termasuklah, iPhone 7, iPhone X dan iPhone XS Max dan foto-foto yang menyertai pertandingan ini semuanya telah berjaya mengetengahkan pelbagai aspek seperti bandar yang berwarna warni, pemandangan, haiwan, refleksi dan macam-macam lagilah.

Jom kita tengok gambar-gambar pemenang Shot On Iphone 2019 ni :

Alex Jiang (US), iPhone XS Max


IG: @justphotons

 

Blake Marvin (US), iPhone XS Max


IG: @blakemarvin

Darren Soh (Singapore), iPhone XS Max


IG: @darrensohphoto

Nikita Yarosh (Belarus), iPhone 7


IG: @yarosh.nikita_

Dina Alfasi (Israel), iPhone X


IG: @dinalf

Elizabeth Scarrott (US), iPhone 8 Plus


IG: @liz.scarrott

Andrew Griswold (US), iPhone XS


IG: @andrewgriswold

Bernard Antolin (US), iPhone XS Max


IG: @bernardantolin

LieAdi Darmawan (US), iPhone XS


IG: @adidarmawan

Robert Glaser (Germany), iPhone 7


IG: @yungbrioche

Cantik kan gambar-gambar diorang ni? Maknanya kita tak lama lagi akan dapat lah tengok gambar-gambar ni dekat papan-papan iklan Apple dekat Malaysia... 

Credit : Apple Newsroom 

;