Good Vibes Festival Sekali Lagi Terpaksa Dibatalkan

HIBURAN
July 01, 2024 - 06:16 PM


Nama Good Vibes Festival sekali lagi menjadi sebutan di kalangan para peminat muzik tempatan mahupun antarabangsa. Festival muzik yang sepatutnya berlangsung pada 20 hingga 21 Julai 2024 terpaksa dibatalkan demi menghormati Istiadat Pertabalan Duli Yang Maha Mulia Sultan Ibrahim, Yang di-Pertuan Agong Malaysia ke-17.

Penganjur mengeluarkan kenyataan tersebut melalui satu perkongsian di Instagram mereka.

Setelah  dimaklumkan oleh pihak berkuasa melalui surat bertarikh 27 Jun 2024, persembahan berskala besar yang melibatkan artis antarabangsa tidak boleh diadakan pada 20 Julai 2024 dan perlu dijadualkan semula ke tarikh yang lain, sebagai tanda hormat kepada Majlis Pertabalan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Ibrahim, Yang di-Pertuan Agong Malaysia ke-17.

Oleh kerana sifat Good Vibes Festival (GVF) yang melibatkan pelbagai artis antarabangsa mahupun tempatan buat beberapa hari, penjadualan semula festival tersebut adalah mustahil. 

Oleh itu, Future Sound Asia mengumumkan pembatalan festival yang asalnya dijadualkan pada 20 dan 21 Julai 2024. Semua pembeli tiket untuk GVF akan menerima bayaran balik penuh secara automatik melalui kaedah pembayaran yang digunakan ketika proses pembelian.

 

Destination: