Jom Ke Lost Of Tambun Dengan Pakej Penginapan Yang Sangat Berbaloi

TIPS TRAVEL
November 22, 2021 - 09:32 PM


Jom ke Lost World Of Tambun, terdapat banyak aktiviti menarik di sini yang tentu mengambil masa yang lama untuk korang habiskan kesemuanya. Datang ke sini tentu lebih syok kalau bersama keluarga atau rakan-rakan yang sama kepala. Korang boleh datang ke sini untuk meluangkan masa lebih dengan orang tersayang, asyik memikirkan tentang urusan kerja?  inilah masa terbaik untuk lupakan sementara dan reward diri korang.

Bila fikirkan tentang theme park sebegini, tentu di fikiran kita pikir yang ianya mahal dan tidak mampu untuk datang ke sini. Jangan risau, kami akan sharekan kepada anda satu pakej menarik 2 hari 1 malam di Lost World Of Tambun yang sangat berbaloi kepada korang. Harga bagi pakej ini adalah sekitar RM207 ke RM789. Terdapat pelbagai jenis bilik yang ditawarkan seperti exotic, premier dan family.

Menarik tentang pakej ini, bukan sahaja korang dapat tidur semalaman di sana malah korang juga disekalikan dengan pakej 2 breakfast dan 2 entrance untuk tiket hot spring night park lagi. Menarik bukan ? Tentu korang akan rasa berbaloi dengan wang yang telah dilaburkan jika dapat pakej-pakej menarik seperti itu.

Namun, untuk membeli tiket di tempat tersebut, ianya tentu menjadi masalah kepada ramai orang kerana tidak tahu di mana untuk membelinya dan juga adakah ia selamat ? Jangan risau, kami akan sharekan kepada anda salah satu seller yang trusted kerana kami sendiri pernah berurusan dengan mereka.

Beli di: https://shp.ee/q7qcwt7

Destination: