Harga Tiket Theme Park Seluruh Malaysia Murah Di Shopee

PANAS
November 02, 2021 - 03:21 PM


Tentu korang pening nak berfikir kemana tempat yang ingin korang pergi bersama rakan-rakan dan keluarga tersayang. Banyak tempat menarik di seluruh Malaysia yang korang boleh datang kerana tempat-tempat ini akan dibuka semula dalam masa terdekat malah ada juga beberapa tempat yang sudahpun membenarkan orang masuk. 

Berita baik kepada korang yang sedang mencari tiket theme park yang murah di seluruh Malaysia. Harga tiket ini memang amat berbaloi kerana bezanya begitu banyak dengan harga asal. Berikut merupakan package-package menarik yang ditawarkan di Shopee untuk para pengunjung.

Harga tiket bagi orang dewasa hanya RM 128 namun ianya lebih berbaloi jika anda amik packej Quack Express di mana anda tidak perlu beratur ketika bermain kesemua permainan tersebut dan ianya hanya RM 72. Berbaloi bukan ? 

Harga disini berbeza ketika weekend dan weekdays. Korang boleh dapatkan harga tiket serendah RM 39 jika datang pada waktu weekday manakala RM 45 bagi waktu hujung minggu. 

Hanya terdapat dua harga disini iaitu pada weekend, harga tiket disini hanyalah RM 58 manakala pada waktu weekday hanyalah RM 47.  Di sini terdapat banyak aktiviti lasak yang korang boleh cuba bersama rakan-rakan atau partner korang. 

Siapa yang tidak kenal akan taman permainan ini, ianya cukup terkenal di kalangan rakyat Malaysia. Berita baik bagi korang yang ingin datang ke tempat ini kerana harga yang ditawarkan agak berbaloi. Harga bagi Theme Park hanyalah RM 137 manakala harga bagi Waterpark hanyalah RM 110. Legoland juga menawarkan harga RM 65 bagi Sealife yang merupakan antara tarikan terbaru di Legoland. 

Harga tiket disini hanya RM 50 bagi orang dewasa dan juga kanak-kanak. Jadi kalau korang dah bosan asyik datang ke tempat yang sama je, korang boleh datang ke sini bagi memeriahkan lagi taman air ini .

Bagi rakyat tempatan, harga disini hanyalah RM 37 bagi orang dewasa manakala bagi kanak-kanak hanyalah RM 30. Tempat ini sesuai untuk dibawa kanak-kanak kerana terdapat banyak jenis haiwan yang terdapat di tempat ini yang tentu akan membuat anak-anak kecil gembira. 

Macam mana ? Menarik bukan pakej-pakej yang ditawarkan, namun diingatkan untuk memastikan korang sudah lengkap dos vaksin dan berada dalam keadaan yang sihat. Anda juga perlulah mematuhi SOP yang disediakan dengan sentiasa memakai mask dan menjaga jarak 1 meter. 

Jika korang berminat untuk membeli tiket tersebut korang boleh klik sini.

Destination: