Promosi Terhad Chatime 'Beli Satu Percuma Satu' Buat Yang Sudah Daftar Vaksin

TERKINI
July 13, 2021 - 09:19 PM


Sejak kebelakangan ini begitu banyak kita dapat lihat orang ramai tidak mahu mengambil vaksin atau kita gelar 'anti-vaksin'. Demi mencapai komuniti yang sudah di vaksin, Chatime membuat satu promosi 'beli satu percuma satu' buat yang sudah mendaftar vaksin di aplikasi MySejahtera. Jadi mereka yang mendaftar sebagai vaksin melalui aplikasi MySejahtera secara automatik akan layak menebus minuman percuma Chatime melalui promosi "Buy One Get One Free".

Aliza Ali, Pengarah Urusan Chatime Malaysia Group, mengatakan bahawa inisiatif di bawah "Protect Yourself Get Chatime" adalah langkah dalam pihaknya untuk menyokong, mempromosikan dan memberi kesedaran positif untuk membantu Program Imunisasi COVID-19 Nasional (PICK).

"Kami percaya bahawa dalam setiap perniagaan, terutama perniagaan langsung ke pengguna seperti Chatime, tanggungjawab dan peranan kami juga untuk menyokong, mempromosikan dan memberikan kesedaran positif untuk membantu agenda vaksinasi nasional.

Pada masa yang sama, ia adalah sebagai tand terima kasih kepada barisan hadapan yang berkhidmat tanpa banyak mengeluh demi membanteras wabak COVID-19 dari terus menular. 

Widayu Latiff, pengarah eksekutif Chatime Malaysia, mengatakan pihaknya memahami bahawa jenama dan produk memainkan peranan penting dalam masyarakat. "Chatime memahami bahawa jenama dan produk seperti kami memainkan peranan besar dalam masyarakat, dan kami selalu menerapkan peranan ini pada DNA jenama Chatime.

"Hasilnya,‘ Chatime Communi-Tea ’telah menjadi salah satu keutamaan CSR yang diselaraskan secara nasional. Inisiatif‘ Protect Yourself Get Chatime ’terbaru merangkumi matlamat‘ Communi-Tea ’,” katanya.

Untuk korang semua yang sudah di vaksin atau sudah mendaftar vaksin, boleh terus pergi cawangan terdekat. Promosi "Buy One Get One Free" akan berterusan di semua kedai Chatime di seluruh negara hingga 15 Julai 2021, dan tertakluk pada terma dan syarat.

Sumber: Astro Awani

Destination: