Seorang Wanita Terkejut Apabila Mendapati Seorang Lelaki Menyorok Dalam Almari Ketika 'Check In' Hotel!

PANAS
May 09, 2022 - 05:34 PM


Antara peringatan yang sering diberikan khususnya buat para wanita adalah supaya sentiasa berhati-hati dan alert dengan keadaan sekililing. Terutama bila kita berada jauh dari keluarga lebih-lebih lagi time travel. Nak menginap di satu tempat pun kena pastikan tiada kamera tersembunyi di dalam bilik.

Namun, viral baru-baru ini apabila klip video yang dikongsikan di Tiktok nyata mengejutkan ramai orang. Klip video tersebut memaparkan seorang lelaki misteri yang menyorok dalam almari bilik hotel seorang wanita.

Menerusi video berkenaan, seorang wanita dan keluarganya dilihat sedang check-in di sebuah hotel dan masuk ke bilik mereka. 

@dobidina.hq buka almari jumpa pakaian ❌ buka almari jumpa org ✅ #attanahotels #hotel #kelate #hotelperdanakb #siakapkeli #mstar #fypkelantan #xybzca #raya2022 #penceroboh #viral #fypシ #erafm ♬ original sound - DOBI DINA

Apa yang menarik perhatian adalah apabila wanita itu menjumpai seorang lelaki yang tidak dikenali di almari mereka. Wanita itu sangat terkejut dan terus merakam kejadian itu untuk dilaporkan kepada pihak polis. 

@dobidina.hq Reply to @dobidina.hq ♬ Syukur Alhamdulillah - Wafiq Azizah

Alasan lelaki itu mengatakan bahawa dia ditipu dan discam oleh seseorang sehingga dirinya masuk ke bilik itu. Kes ini masih disiasat oleh pihak polis. Macam-macam perangai pelik la orang sekarang. Moga kita dijauhkan dari sebarang ancaman dan perkara tak diingini.

Destination: