Homestay Muslim Friendly Di Shah Alam Yang Korang Cari Selama Ini

SPECIAL
November 11, 2021 - 05:23 PM


Terdapat banyak tempat menarik yang terdapat di Shah Alam, dari kedai-kedai makanan yang viral dan sedap sampai la ke tempat-tempat menarik untuk dilawat seperti icity, masjid negeri Selangor dan banyak lagi. Namun bagi korang yang datang dari jauh atau orang Selangor sendiri yang sedang mencari tempat penginapan, terdapat banyak hotel dan juga air bnb di sekitar Selangor yang senang untuk didapati.

Namun, sesetengah dari kita tentu mempunyai ciri-ciri tersendiri tempat yang ingin mereka menginap seperti mahu hotel yang dekat dengan tempat tujuan mereka atau hotel yang berkelas 5 bintang. Bagi yang sedang mencari Muslim Friendly Homestay di sekitar Shah Alam, min nak share kat korang satu homestay yang terletak berhampiran I-city yang cukup selesa dan boleh memuatkan sehingga 6 orang.

Macam mana ? Cantik kan homestay ni ? Min yakin korang takkan menyesal menginap di sini sebab berikut merupakan kemudahan yang disediakan oleh homestay ni. 

✅Swimming pool 🏊🏼‍♂️
✅Playground ⚽️
✅Gym 🏋🏻‍♂️
✅Sauna 💭
✅Toys 🎲🧩
✅Bahan Bacaan 📚
✅Netflix 
✅High Speed Wi-fi 📶
✅Boleh access terus ke Mall 🛍
✅Walking distance ke theme-park 🎡
✅Muslim friendly 🕋 (quran, arah kiblat disediakan) telekung & sejadah x provide buat sementara waktu due to covid19 concern
✅Well- equipped kitchen🍽
✅ Airbnb SUPERHOST 👍🏼

Kalau korang berminat, jangan fikir lama-lama dan terus book di sini: 

https://www.airbnb.com/h/muslimfriendlyluxurysuite

 

Destination: