"Janda Makcik Taknak!" - Netizen Cuit Hubungan Mesra Wak Doyok & A. Aida

VIRAL
November 29, 2022 - 05:22 PM


Baru-baru ini, viral sebuah video dan foto mesra penerbit tersohor, Datuk A. Aida meraikan sambutan ulang tahun kelahiran selebriti, Wak Doyok sehingga membuatkan netizen tertanya-tanya sama ada mereka sedang bercinta.

Tidak berdiam diri, A. Aida akhirnya menjawab spekulasi berkenaan dan mengakui Wak Doyok merupakan rakan lelaki yang sangat rapat dengannya buat masa kini. Bagaimanapun, dia enggan mengulas lanjut soal jodoh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok)

“Hakikatnya,kami memang sudah kenal bertahun-tahun, cuma beberapa bulan lalu persahabatan ini menjadi semakin rapat sampai boleh dikatakan sudah ke tahap BFF,”ujarnya.

“Dia seorang yang sangat ‘caring’ dan penyayang. Kami boleh serasi kerana dia punya ‘sense of humor’ serta sangat mementingkan penampilan diri sama seperti saya.

Netizen bergurau tentang status hubungan mereka

Biarpun kebanyakan peminat merestui hubungan mereka berdua, ada juga yang tidak melepaskan peluang untuk mengusik. Ada yang bertanya sama ada mak Wak Doyok boleh menerima A.Aida atau tidak, memandangkan ibunya pernah keluarkan kenyataan hanya merestui Wak Doyok bernikah dengan anak dara

Destination: