"Pandai Dia Ride" - Ramai Gadis Bergetar Ovari Tonton Video Lelaki Tunggang Kuda

VIRAL
June 21, 2023 - 05:14 PM


Seorang lelaki telah memuat naik videonya menunggang kuda dan tiba-tiba beberapa hari lalu kontennya itu timbul kembali dan bikin kecoh.

Tiada apa yang menarik pun dalam video tersebut, namun ruangan komen ramai netizen khususnya wanita yang dilaporkan menggedik dan menggeletis melihat konten berkenaan.

Difahamkan mereka sebenarnya tertarik dengan cara lelaki itu menunggang kuda. Ada yang gagal menahan diri tanpa segan silu melontarkan komen double meaning dan tidak senonoh seperti sanggup 'ditunggang' lelaki berkenaan.

Kita selalu saja dengar atau baca yang lelaki ekspresikan nafsu dorang dengan berlebihan di media sosial dan serta-merta menjadi kecoh apabila perbuatan tersebut di-viral-kan. Bak kata orang "betul-betul kena hentam".

Namun sebaliknya terjadi apabila puak wanita ini tunjukkan sisi gatal mereka di video TikTok seorang lelaki yang menunggang kuda. Ramai yang berpendapat feminis hanya 'bising' apabila lelaki yang buat onar.

Orang ramai terkejut dengan sikap segelintir wanita yang tidak menunjukkan kesopanan seorang kaum yang lemah lembut dan jaga tertib.

Menurut seorang pengguna di Twitter, dia tidak berpuas hati apabila lelaki kena serangan seksual tidak diendahkan bahkan menjadi bahan gurauan.

Perang jantina ni takkan habis sampai bila-bila. Kita-lah kena pandai jaga diri dari buat perkara yang bukan-bukan yang boleh jatuhkan maruah sendiri.

Sumber berita : The Reporter