Video Muzik Abang Nak Tegur 3.0 Terima Hampir 100K Dislike Setelah 5 Hari Di Muat Naik di Youtube

TERKINI
January 08, 2018 - 10:08 AM


Muzik Video Abang Nak Tegur 3.0 oleh Aliff Syukri feat Sajat & Shahida kini mula trending di Youtube Malaysia sejak 2 hari lepas. Lagu ini mula viral dari tahun lepas lagi apabila pihak KRU memuat naik video lirik di youtube dan menampilkan Nur Sajat dan Aliff Syukri. 

Tapi malangnya lagu berkenanan mendapat dislike lebih tinggi daripada jumpa likes. Natizen rata-rata tidak suka dengan penyampaian Nur Sajat yang dikatakan mempunyai suara garau atau suara jantan. Namun untuk video versi 2.0 yang menampilkan isteri Aliff Syukri iaitu Shahida mula mendapat sokongan untuk menggantikan Nur Sajat dan mendapat jumlah like yang banyak. 

Untuk video 3.0 juga nampaknya mengalami nasib yang sama apabila mendapat dislike lebih banyak dari jumlah yang like. Walaupun muzik video nampak smart tapi natizen masih lagi tak boleh terima akan kehadiaran Nur Sajat dalam muzik video tersebut.  Walaupun ada menampilkan isteri Shahida di dalam muzik video ni tetapi orang ramai masih lagi dislike. 

Admin rasa lah kan mungkin sebab aksi Sajat dah macam pelacur jalanan di Spain kot. Serius memang tak boleh blah lah dengan aksi Sajat menggoda lelaki dekat lorong. Apapun admin tetap puji pihak KRU bahawa muzik video ini memang terbaik...

Admin dah dislike! Anda bila lagi? Eh....