Iklankan Produk Anda di Sini! Tawaran 30% Diskaun Sempena PKP dan Hari Raya

GAYA HIDUP
April 28, 2020 - 10:42 PM


Adalah tidak dapat dinafikan bahawa PKP yang dikuatkuasakanpada 18 Mac 2020 yang lalu telah membebankan peniaga-peniaga di Malaysia terutamanya pemilik perniagaan. Bukan hanya peniaga-peniaga yang terjejas akibat Pendamik Covid-19 ini, malah SME dan Industri-Industri besar di seluruh dunia telah terjejas akibat Pendamik Covid-19 ini. 

World Health Organisation / Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), dalam rangka meredam penularan pendemik Covid-19 ini, telah memberikan menyarankan agar anggota negara melaksanakan penjarakan sosial.

Bagi mereka yang berniaga, ini telah mengakibatkan kesan yang negatif.

Akan tetapi ada segolongan yang memahami bahwa ini adalah peluang keemasan unutk memulakan perniagaan secara digital kerana ramai rakyat Malaysia akan menghabiskan lebih masa di rumah dan melayari internet.

Ramai yang berpendapat bahawa ia adalah sukar untuk memulakan perniagaan secara digital dalam masa PKP ini. Memang betul tetapi inilah peluang untuk anda yang mempunyai sebarang produk tampil menggunakan medium di internet sebagai cara promosi supaya lebih dapat dilihat kepada warna netizen.

Tawaran 30% Sempena PKP dan Hari Raya

Sempena PKP dan Hari Raya yang menjelang tiba, kami menawarkan pakej pengiklanan digital lebih murah sebanyak 30% potongan jika anda beriklanan dengan kami. 

Antaranya adalah dengan penulisan secara santai dan berinfo mengenai produk anda dan hebahan yang maksimum di Facebook pastinya dapat membantu anda mencapai pelanggan baru di luar sana. 

Jadi, anda yang mempunyai bisnes apa lagi inilah masa untuk beriklan secara dalam talian. Jangan risau tak kira bisnes anda baru setahun jangung atau dah 10 tahun anda masih boleh iklankan disini. Bisnes kecil atau besar anda tetap perlukan medium digital buat masa sekarang untuk mencapai kemungkinan pelanggan anda yang kini banyak meluangkan masa di internet. 

Sempena Hari Raya yang bakal menjelang, kami yakin persedian yang bakal dibuat mungkin tidak sehebat tahun-tahun sebelum ini, namun kita sebagai manusia haruslah menjalani hidup seperti biasa dengan lebih bersyukur.

Jangan disebabkan Covid-19 anda korbankan raya riang gelak tawa anak-anak dan keluarga anda di pagi syawal nanti. 

Untuk sebarang pertanyaan tentang peniklanan sila emailkan kepada kami di [email protected]