Nak Tips Jualan Di Facebook Live Makin Cepat Laris? Guna Je 'Sistem Pesanan EZlive' Ni Semua Settle!

GAYA HIDUP
October 02, 2020 - 03:35 PM


Tak dapat dinafikan akibat penularan pandemik COVID-19, bukan sahaja orang yang bekerja makan gaji terjejas -- bahkan golongan peniaga dan pengusaha juga antara yang turut terkesan dari segi pendapatan mereka.

Jika anda merupakan seorang peniaga atau usahawan yang memiliki produk dan perkhidmatan serta ingin kembali bangkit dengan membuat jualan tinggi kepada pelanggan, 'EZlive.biz' adalah penyelesaian terbaik yang boleh membantu anda!

APA ITU 'EZlive.biz'?

EZlive.biz merupakan sebuah sistem digital yang dibangunkan khusus bagi memudahkan segala urusan jualan peniaga yang dilakukan menerusi Facebook Live.

Semua proses daripada membuat pesanan hingga pembayaran & penghantaran - kesemuanya akan diuruskan secara automatik oleh EZlive.biz.

Jadi anda sebagai peniaga sudah tidak perlu risau mengenai kes terlepas pandang pesanan atau terpaksa bersengkang mata untuk menelek satu persatu order yang diminta pelanggan menerusi komen mereka di Facebook anda.

4 CIRI UTAMA EZlive.biz

1) Sistem Pesanan Automatik

Ucapkan selamat tinggal pada notepad anda, sistem pesanan kami akan mendorong pelanggan anda membuat pesanan hingga pembayaran & penghantaran. 

2) Rekod Pembelian Pelanggan / Analitik

Sistem akan mencatat semua sejarah pembelian pelanggan anda, dan dapat menghasilkan laporan analitik. 

3) Gabungkan Perniagaan Anda Dengan Sistem Tunggal

Urus stok / inventori, bil, pengesanan & pembayaran anda dalam satu sistem tunggal. Invois dijana secara automatik, PO & DO dihasilkan sekali setelah pesanan dibuat.

4) Gerbang Pembayaran Selamat

Berurusan dengan semua kad kredit atau pindahan bank dengan rakan gerbang pembayaran tempatan kami yang dijamin selamat dengan kos minimum.

CIRI ISTIMEWA LAIN 

- Kod Pesanan Yang Boleh Disesuaikan

Sama ada audien anda biasa dengan +1 atau kunci, itu tidak menjadi masalah, kerana kami membenarkan anda menyesuaikan kod pilihan anda sendiri. 

- Penetapan Kod Promosi

Sesuaikan dan tetapkan kod anda sendiri iaitu: FREEDELI, 10% ... dan lain-lain.

- Kawalan Kuantiti

Tetapkan had kuantiti anda sendiri pada setiap siaran secara langsung, ini untuk mengelakkan penjualan secara berlebihan dan sistem akan memberitahu dengan tepat kepada anda sekiranya had penjualan telah dicapai. 

- PWP

Sesuaikan dan tetapkan Pakej Promo PWP anda sendiri.

- QR / Barcode

Menjana QR / barcode secara automatik untuk setiap penghantaran dan ini akan memudahkan proses penghantaran stok. 

- Senarai Hitam Pembeli Yang Menipu

Sistem akan mengesan secara automatik pengguna yang melakukan penipuan dan akan terus menyekat mereka.

MACAM MANA NAK LANGGAN EZlive.biz?

Jika anda berminat nak ketahui lebih lanjut mengenai Ezlive ini, anda layari laman web EZlive.biz atau kalau anda mahukan khidmat EZlive.biz, isikan borang langganan anda di link ini - EZLIVE Subscription Form.

Destination: