Selalu Shopping Barang Dapur Kena Tunggu Time Gaji Je? Sekarang Tak Perlu, Bila-Bila Masa Pun Boleh!

GAYA HIDUP
October 20, 2020 - 02:00 PM


Memandangkan September lepas, tempoh moratorium bayaran balik pinjaman yang diputuskan Kerajaan selama enam bulan telah berakhir -- pasti ramai yang akan mula kekurangan wang tunai dalam simpanan dan genggaman.

Tetapi dah nak hujung-hujung tahun ni, mesti ramai juga antara kita yang dah ada macam-macam rancangan sama ada untuk bercuti, berjalan-jalan dengan famili, membeli-belah sempena jualan akhir tahun dan tak kurang juga yang sibuk membuat persiapan barang keperluan sekolah anak-anak.

Pening,kan...macam manalah nak beli semua barang-barang tu kalau pada masa sama komitmen lain juga kena diselesaikan dengan segera? Itu belum ditambah lagi dengan perbelanjaan harian yang menanti! Lagi-lagi tengah musim pandemik COVID-19 ni yang mana ramai terjejas pendapatan mereka.

Rileks, korang jangan risau kerana sekarang ni dengan hanya menggunakan PAYLATER, korang berpeluang untuk membeli barang dahulu tetapi bayar kemudian tanpa sebarang faedah dikenakan! Best, kan....

APA ITU 'PAYLATER'?

Bagi yang tak tahu, PAYLATER merupakan sebuah aplikasi yang dibangunkan di Malaysia untuk menyediakan kemudahan pembiayaan yang lebih telus dan fleksibel menerusi penyelesaian pelan ansuran atau 'Easy Payment Plan'.

Malah dengan menggunakan PAYLATER ini, korang bebas untuk membeli-belah sama ada di kedai fizikal atau secara dalam talian.

Caranya, korang cuma beli apa saja barang yang diinginkan, dapatkannya sekarang juga dan bayar secara 4 kali ansurans yang sama setiap 2 minggu tanpa faedah tambahan.

CIRI-CIRI MENARIK YANG ADA PADA PAYLATER

Aplikasi pembayaran digital ini mempunyai beberapa ciri istimewa yang sangat mesra pengguna, antaranya seperti :

1. Pengguna boleh memilih kaedah pembayaran yang ingin digunakan sama ada menerusi kad debit atau kad kredit.

2. Mempunyai akses 'Direct Debit'.

3. Boleh memilih untuk memanjangkan tempoh pembayaran sedia ada.

4. Pemberian rawak secara percuma untuk memanjangkan tempoh bayaran balik.

5. Bayar semula ansuran sebanyak 4 kali setiap 2 minggu, tanpa faedah.

BAGAIMANA NAK DAFTAR PAYLATER?

Untuk mendaftar dan menggunakan PAYLATER, korang hanya perlu melakukan 4 langkah mudah ini :

1 - Muat turun aplikasi mudah alih PAYLATER di telefon pintar.

2 - Daftar akaun.

3 - Selesaikan proses e-KYC.

4 - Kelulusan dalam tempoh hanya 3 minit dan boleh terus menggunakan PAYLATER untuk perbelanjaan segera.

Jadi korang tunggu apa lagi, cepat-cepat muat turun aplikasi PAYLATER dan daftar segera secara percuma!

Rugi kalau korang tak gunakan aplikasi pembiayaan yang dibangunkan oleh anak tempatan ini sebab ianya membantu korang menguruskan kewangan dengan lebih efektif dalam waktu-waktu yang sukar ketika ini di saat ekonomi kita semua terkesan akibat penularan pandemik COVID-19.

Mana taknya, hanya dengan PAYLATER sahaja korang akan dapat enjoy beli barang dulu tapi bayar kemudian. Lepas tu dah la bayaran balik boleh dibuat sebanyak 4 kali ansurans, tanpa faedah pula tu!

Mana korang nak dapat kemudahan pembiayaan yang cepat dan telus macam tu? Dekat bank pun kelulusan makan masa lama kadang sampai berbulan dan kalau pinjam kat Ah Long pula memang kadar bunga dia pun dah boleh buat kita pancung kepala. Bahaya!

Oleh itu kalau nakkan penyelesaian pembiayaan yang lebih mudah, cepat dan selamat -- gunakan sahaja PAYLATER di telefon pintar korang!

Kalau korang berminat untuk mengetahui lebih mendalam pasal aplikasi terbaharu ni, korang pergi saja ke laman web PAYLATER MALAYSIA (https://paylater.com.my/) dan Facebook PAYLATERMYS (https://www.facebook.com/paylatermys) atau lebih mudah korang scan saja QR Code ini di telefon pintar masing-masing.

App Store: Klik & Download Sini!

Play Store: Klik & Download Sini!

Website: www.paylater.com.my

Facebook: Paylater Malaysia

Destination: 
Artikel berkaitan