Isu Alif Aziz, Ruhainies & Bella Astillah: Berang Dipanggil Bodoh, Pihak Wartawan Tampil Jelaskan Keadaan Sebenar Dalam Mahkamah

HIBURAN
April 25, 2024 - 12:46 PM


Rata-rata peminat dunia hiburan terkejut dengan pendedahan yang dikongsikan oleh kekasih gelap Aliff Aziz, Sarah Yasmin. Melalui pendedahan tesebut, ada juga beberapa artis yang terpaksa tampil untuk memberikan penjelasan demi membersihkan nama antaranya Emma dan Chacha Maembong.

Selain itu, melalui screenshot yang dikongsikan Sarah yang memaparkan perbualan antara Ruhainies dan Aliff Aziz di mana mereka berpendapat wartawan hiburan yang 'bodoh'  mengeluarkan kenyataan salah tentang kemelut rumahtangga Aliff.

Tidak menunggu lama, salah seorang wartawan hiburan tampil menjelaskan apa yang berlaku dan ingin menegaskan apa yang dilaporkan selama ini adalah berdasarkan bukti yang kukuh.

Segala berita mahupun headline yang dihasilkan adalah usaha para wartawan sendiri yang turut berada di dalam mahkamah semasa prosiding berlangsung. Nampak gayanya, Aliff Aziz dan Ruhainies dah 'declare' perang dengan wartawan hiburan tanah air...

Destination: