Secrets of Louisiana - Bawa Pasangan Makan Di Glasshouse Romantis Tepi Tasik

FOODIE
December 10, 2020 - 04:33 PM


2020 merupakan tahun yang sangat mencabar dan penuh dengan dugaan. Dan setiap orang mempunyai someone yang membuatkan mereka mampu bertahan dan meneruskan hidup walaupun berada dalam keadaan susah. Untuk kebanyakan orang, someone tu adalah pasangan mereka. Jadi kalau korang nak buat sesuatu bagi menghargai mereka, apa kata bawa mereka ke Secrets of Louisiana di The Lake. 

Secrets of Louisiana merupakan sebuah restoran romantik yang terletak bersebelahan dengan tasik yang sangat cantik. Jadi korang boleh menikmati makanan di situ sambil menghargai saat-saat romantis bersama pasangan korang, lebih-lebih lagi pada waktu sunset. Terdapat juga beberapa hiasan meja yang korang boleh minta sebelum datang ke sini, mengikut situasi korang.

Makanan yang disediakan di sini adalah cajun-inspired food. Memang sedap dan unik. Malah harganya pula tidaklah terlalu mahal untuk korang makan sekali-sekala di restoran ni. Korang boleh cuba menu Shrimp Etouffee US Potato Boat yang meletakkan udang besar yang juicy di atas kentang bakar bersama gravy tomato, memang terliur habis. 

So cepat-cepatlah bawa pasangan korang ke restoran ni. Kami suggest pergi dalam pukul 6.30 macam tu untuk mendapatkan extra suasana romantis di sana. Dengan pemandangan cantik, makanan sedap, seronok untuk bergambar, sudah pastinya korang akan happy datang spend time dengan pasangan di restoran ni. Have fun guys!

Facebook | Instagram 

Destination: