Kecoh!!! Para Muslimah Gelek Sakan di Pelancaran Tudung Hajjah Neelofa di Zouk

TERKINI
February 27, 2018 - 11:12 AM


Semalam di media kecoh tentang pelancaran tudung dan turban terbaru dari Neelofar Hijab yang telah pun di adakan di kelab malam Zouk. Mengenai pemilihan tempat untuk di lancarkan Neelofa telah pun memberi jawapan balas tentang kenapa Zouk menjadi pilihan untuk pelancaran tudung terbaru beliau.

Katanya pemilihan Zouk di sebabkan tempat berkenaan bersesuaian dengan tema yang di pilih. Lagipun kelab malam Zouk bukan sahaja kelab malam tapi di sana juga sering di jadikan tempat untuk pelancaran produk dan "event space". 

BACA JUGA: Pengacara Rancangan Pesona Muslimah Mohon Maaf Atas Tarian Melampau di Zouk

Tetapi bagi natizen pula pemilihan Zouk adalah kerana mahu segaja mencipta publisiti murahan dan dengan viralnya berita sebegini ianya boleh menaikkan promosi secara tidak langsung dalam kalangan natizen.

Namun yang menjadi isu semalam adalah video yang viral menampakkan para muslimah menari sakan di kelab yang membuatkan natizen panas bontot. Gelek dia!! Wooooowww

Tak seharusnya mereka berkelakuan sebegitu. Nak viral pun agak-agak ler. Tak perlu kot nak menarik macam tu. 

Apa yang bermain di fikiran admin siapakan si wanita berjaket kuning dan jean putin yang bergelek tu? Macam familiar pulak kat admin. Nampak macam salah seorang pengacara rancangan muslimah di astro. Betul atau tidak entahlah. Admin pun malas nak siasat. tapi jawapan dah ada sebenarnya...