Starbucks Malaysia Buka Cawangan Reserve Terbesar Di Malaysia

TERKINI
March 09, 2021 - 11:43 AM


Untuk korang yang memang gemarkan kopi serta minuman lain dari Starbucks, dorang baru je umumkan pembukaan cawangan Starbucks Reserve baru yang menjadi cawangan Starbucks Reserve yang terbesar di Malaysia. 

Cawangan Reserve tersebut dibuka di Tropicana Gardens Mall, Petaling Jaya dan hari ini (9 Mac 2021) dorang akan bagi minuman bersaiz kecil secara percuma kepada 100 pelanggan pertama. Tapi kalau korang rasa macam tak sempat nak jadi 100 orang terawal, dorang ada promosi lain juga!

Promosi lain yang dorang ada adalah diskaun 20% kepada semua Reserve Brew Coffee, iaitu kopi Starbucks yang ekslusif hanya di Starbucks Reserve. Starbucks Reserve Keychain percuma dengan pembelian RM150 ke atas dalam satu resit. 

Kalau korang ada Reserve Starbucks Card, korang boleh beli mana-mana minuman Reserve dan korang boleh dapatkan Reserve Mocha bersaiz sederhana hanya pada RM13. Untuk terma dan syarat lanjut korang boleh baca sini

Jadi, peminat setia Starbucks, korang kena check out Starbucks baru ini sebab aku tengok macam sesuai juga jadi spot OOTD, hehe. 

Destination: