"Dia Raba, Dah Buka Baju Dan Seluar! - Sajat Dedah Hampir 'Diterkam' Jejaka Arab!

VIRAL
March 15, 2023 - 12:12 PM


Usahawan kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman mendedahkan dirinya pernah berhadapan detik cemas hampir diperkosa seorang lelaki di premis perniagaannya di Australia pada 17 Januari lalu.

Menerusi satu perkongsian video di Facebook, dia yang lebih dikenali sebagai Sajat berkata, pengalaman diekori dan hampir dirogol lelaki berketurunan Arab itu meninggalkan kesan mendalam terhadap kesihatan mentalnya.

@videosajat

kesian sajat 😢

♬ original sound - videosajat

Katanya, kejadian berlaku apabila lelaki tersebut memasuki premis perniagaannya dan menguncikan pintu utama kedai tersebut selepas keluar pelanggan terakhir Sajat.

“Benda ini jadi dalam bilik dalam kedai Sajat, dia menyelinap masuk dan kunci kedai. Dia ugut kata dalam kedai tiada televisyen litar tertutup (CCTV) tapi Sajat tetap melawan kata tak boleh buat macam ini.

“Dia tak puas hati tampar dan terkam leher Sajat, dia raba kemudian sudah buka baju dan seluar waktu itu,”katanya.

Bagaimanapun, Sajat mengambil tindakan untuk tidak melawan kerana akan menyebabkan kerosakan yang lebih teruk kepada kedainya dan perasaan takut berdepan dengan lelaki yang berbadan sasa itu.

“Tinggi dia sekitar 6.2 kaki (190 meter).Sajat dah tolak permintaan dia tapi sebab dia mula kasar jadi Sajat buat pilihan untuk tipu dia untuk keluar daripada kedai, jadi Sajat ajak dia untuk balik ke rumah.

Tanpa mengulas lebih lanjut, Sajat memberitahu lelaki tersebut sudah ditahan oleh pihak berkuasa Australia dan turut menerima pampasan kejadian tersebut sebanyak 15,000 AUD.

“Ia dah jadi kes polis. Jadi sekarang ni saya dapat pertolongan daripada agensi yang memberi bantuan terapi untuk kesihatan mental serta gangguan seksual kerana jantina saya perempuan.

“Selama ni Sajat diamkan diri sebab alami depresi hingga tidak buka kedai, benda ini jadi dengan pantas, mungkin juga ada salah Sajat,” katanya. -

Destination: 

Nak info lebih lanjut tentang One Piece ‘The Great Era of Piracy?

• Tekan link untuk tiket Promo Early Bird One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk Artikel Penuh One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour

• Tekan link untuk GIVEAWAY 20 Tiket One Piece ‘The Great Era of Piracy’ Asia Tour PERCUMA

• Dah bergambar dengan Giant Luffy? Ini 5 Lokasi Jelajah Giant Luffy! Tekan link untuk video