Kedah
Takde Idea Nak Menginap Mana Di Langkawi? Jom Try Aseania Resort & Spa, Ada Kolam Mandi Terpanjang Di Malaysia Tau!
HOTEL
Selepas sekian lama berkurung di dalam rumah gara-gara pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) 3.0 sejak Mei lalu, orang ramai kini sudah boleh menarik nafas lega.
Kunang-Kunang Heritage Villas - Villa Melayu Terakhir
HOTEL
Aku sendiri adalah peminat seni-seni melayu, dan kehidupan kampung, so bila aku dapat tahu tentang tempat ini, memang aku masukkan dalam bucket list. Kunang-kunang Heritage Villa
The Datai Langkawi - Resort 5 Bintang Romantik Untuk Bercuti Bersama Pasangan
HOTEL
Kalau korang baru sahaja berkahwin dan ingin mencari lokasi honeymoon, atau sekadar ingin bawa pasangan korang ke lokasi romantik, boleh singgah ke The Datai Langkawi.
Resort 5 Bintang Meritus Pelangi Di Langkawi Kini Bermula Dengan Harga RM350!
HOTEL
Meritus Pelangi Beach Resort & Spa yang terletak di Langkawi ini memang menjadi antara tempat pilihan pelancong terutama sekali pelancong asing.
Rumah Bendang: Percutian Dengan View Awesome, Siap Ada Infinity Pool Tepi Sawah Padi
HOTEL
Memandangkan sekarang Kerajaan telah membenarkan untuk aktiviti rentas negeri, jadi korang dah bolehlah kalau nak pergi bercuti bersama keluarga atau rakan-rakan bagi mengambil udara segar di luar
A Rock Resort - Tak Perlu Mandi Pantai, Kolam Di Sini Dah Cukup Best
HOTEL
Hari ini merupakan hari pertama dalam bulan Disember.
Adagaya Villa Langkawi - Villa Romantik Untuk Pasangan Yang Inginkan Privasi
HOTEL
Sepertimana yang korang semua tahu, Langkawi merupakan lokasi pelancongan yang sangat cantik dan menarik untuk pelancong tempatan dan luar.
Kunang-Kunang Heritage Villas - Jom Rasai Pengalaman Balik Kampung Pada Zaman Dulu-Dulu
HOTEL
Korang ada plan nak bercuti ke Langkawi? Memang tak dinafikan Langkawi ni banyak resort dan hotel yang sangat unik dan mempunyai tarikan tersendiri.
The Gemalai Village - Resort Style Kampung Atas Sawah Padi Di Langkawi
HOTEL
Langkawi sememangnya sinonim dengan short getaways di negara Malaysia.
Asyik View Pantai Je Kalau Bercuti Ke Langkawi, Sesekali Bangun Tidur Tengok Pemandangan Sawah Pun Syok Juga!
HOTEL
Bagi korang yang dah biasa tinggal di bandar-bandar besar atau di ibu kota Kuala Lumpur, namun teringin nak merasai suasana percutian di tengah-tengah sawah padi dengan style kampung, korang boleh
The Nautilus Resort Bakal Dibuka Di Langkawi Menjelang 2023
HOTEL
Pulau peranginan bebas cukai, Langkawi bakal memberi lebih banyak pilihan penginapan mewah kepada pelancong tempatan dan antarabangsa yang datang bercuti ke pulau lagenda itu.
Berita Baik! Hotel Di Langkawi Tawar Diskaun Hingga 70 Peratus
HOTEL
Tak dinafikan industri pelancongan negara kita antara yang terjejas teruk akibat penularan wabak Koronavirus atau sekarang dipanggil COVID-19.
[Hotel Review] Royale Chenang Resort, Langkawi
HOTEL
Walaupun nama resort ini adalah Royale Chenang, tapi ia bukan terletak di Pantai Chenang, tetapi di Pantai Tengah, Langkawi.
Bosan Dengan Hotel? Jom Cuba Bermalam Di 5 Airbnb Unik Dalam Malaysia
HOTEL
Hotel yang sama, tapi harga berbeza? Eh. Hehe. Itu iklan Trivago. Hehe. Tapi, memang kita dinasihatkan untuk check dan bandingkan harga-harga hotel yang bakal kita pegi.