Negeri Sembilan
Hype Motorsport PD - Hotel Butik Resort Pertama Di Asia Berkonsepkan Permotoran
HOTEL
Kalau korang peminat bidang permotoran atau sukakan penginapan berkonsep unik dan agak luar biasa --- mungkin korang boleh cuba bercuti ke Port Dickson serta bermalam di HYPE MOTORSPORTS HOTEL
Apa Istimewanya 'Rumah Tukang Kahar' Di Kuala Pilah Yang Berusia 140 Tahun Ni?
TARIKAN
Kalau bercuti ke Negeri Sembilan, antara tarikan pelancongan yang boleh korang lawati tentunya pelbagai binaan tradisionalnya yang terkenal dengan suntikan elemen Adat Perpatih serta seni pert
"Dickson Street" Tarikan Baharu Port Dickson, Dibuka April Depan
TARIKAN
Bagi warga kota yang inginkan percutian pantai pada hujung minggu, antara yang paling dekat untuk dikunjungi pastinya Port Dickson, Negeri Sembilan atau lebih popular dipanggil PD.
Lexis Hibiscus Port Dickson Dinobat 'Tempat Perkahwinan Terkemuka Dunia'!
PANAS
Siapa yang tak mengimpikan untuk mengadakan perkahwinan di sebuah destinasi yang indah dengan berlatar belakangkan birunya lautan?
Jom 'Weekend Getaway' Ala-Ala Koboi Red Indian!
HOTEL
Bagi korang yang tak ada idea nak 'weekend getaway' ke mana yang dekat dengan Kuala Lumpur, mungkin korang boleh pergi bercuti ke destinasi popular Port Dickson.
Cantiknya 'Taj Mahal Malaysia' Ni, Siapa Sangka Ia Hasil Wakaf Jutawan Bank!
JALAN-JALAN
Jika Taj Mahal di India dibina sebagai simbolik rasa cinta suami kepada isterinya, namun berbeza dengan 'Taj Mahal Malaysia' yang diberi jolokan kepada Masjid Sri Sendayan, Seremban apabila ia dibi
Jom Ke Karnival Terbesar NS Fest 2019, Dari 17-20 Okt Ini!
PANAS
Berita baik untuk orang Nogori atau Nismilan!
5 Homestay Terbaik Untuk Dikunjungi, Dekat Je Dari KL!
HOTEL
Kalau anda perasan antara satu keunikan dan keistimewaan Malaysia adalah kawasan luar bandar atau "kampung" yang cantik serta mendamaikan.
Port Dickson Bakal Miliki Hotel Hard Rock?
HOTEL
Siapa yang tak kenal dengan jenama antarabangsa Hard Rock Café atau HRC yang sering menjadi buruan dan destinasi wajib bagi pengunjung jika melancong ke bandar-bandar besar di luar negara.
Seremban Bosan? Jom Ikuti Iteneri 2 Hari 1 Malam Kami Di Seremban, Confirm Tak Bosan!
ITINERARY
Sebut pasal Negeri Sembilan, pasti tempat tarikan yang akan terlintas adalah pantai Port Dickson. Selain Port Dickson, Negeri Sembilan juga terkenal dengan ‘masak lomak’.