Kemboja
Trip Bajet 10 Hari di Bumi Kemboja | Phnom Penh, Siem Reap, Battambang & Kg Cham
TRAVEL
Kemboja merupakan salah satu destinasi yang cukup popular dalam kalangan rakyat Malaysia. Selain barangan yang agak murah, makanan halal di sini juga agak mudah didapati. 
Kemboja Membenarkan Pelancong Dari Seluruh Dunia Tanpa Perlu Kuarantin
Kemboja kini membuka pintu sempadan kepada pelancong antarabangsa yang sudah lengkap divaksin dan lebih menarik lagi, kesemua pelancong yang datang ke negara tersebut tidak perlu menjalani kuarinti
Kemboja Bakal Menerima Semula Pelancong Antarabangsa
Kerajaan Kemboja bakal membuka semula sektor pelancongan mereka dengan menerima pelancong antarabangsa yang lengkap divaksin.
Pengangkutan Awam Paling Unik Di Dunia. Ada Yang Anda Pernah Cuba?
Bila kita melancong ni orang selalu kata "jauh perjalanan, luas pemandangan".
Nak Bercuti Ke Cambodia? Baca Dulu 8 Tips Menarik Ini!
Kemboja atau lebih dikenali sebagai Cambodia terkenal dengan kuil Angkor Wat yang popular sebagai lokasi penggambaran filem Tomb Raider lakonan Angelina Jolie.
Keindahan Koh Rong Memukau, Rupanya Ada Tempat Secantik Ini Di Cambodia!
Terletak di kawasan Teluk Thailand, ramai yang tak sedar yang sebenarnya di Cambodia sebenarnya mempunyai sebuah tarikan yang berbentuk pulau atau pantai yang sangat cantik.
Thailand Perkenalkan Semula Laluan Kereta Api Ke Cambodia
TERKINI
Bermula Julai nanti, Thailand akan memperkenalkan perkhidmatan kereta api harian yang akan menghubungkan Bangkok dan stesen sempadan Cambodia di Ban Klong Luk.
Ini Adalah 5 Tempat Terbaik Untuk Anda Yang Nak Travel Solo
Bila sebut pasal travel, mesti masing-masing ada gaya travelling tersendiri. Ada yang suka main redah, ada yang suka explore, ada yang perlukan proper planning dari A sampai Z.