India
Terbang Sekerap Mungkin Selama Setahun Dengan 'Pas Tanpa Had' AirAsia!
PROMOSI
Bagi siapa yang kerap bercuti atau travel ke luar negara, mungkin tawaran terbaharu daripada AirAsia ini berbaloi bagi anda.
Tips Kurangkan Peluh Berlebihan Ketika Travel Ke Negara Beriklim Panas
SPECIAL
Bila bercakap pasal melancong ke negara-negara beriklim panas ni mesti kita terfikir tentang destinasi menarik seperti di Gurun Sahara, Arab Saudi; Kaherah, Mesir; Dubai; Abu Dhabi; Doha,
Harimau Liar Kejar Kenderaan Safari Yang Penuh Dengan Pelancong
PANAS
Sekumpulan pelancong di utara India mengharungi detik – detik yang mencemaskan pada Sabtu lalu apabila seekor harimau liar bertindak mengejar kenderaan safari yang dinaiki oleh mereka.
India Dilanda Pencemaran Udara, Taj Mahal Dipasang Alat Penulen Udara
PANAS
Bagi siapa yang dalam masa terdekat ini merancang untuk melancong ke India, mungkin anda perlu bersiap siaga dengan topeng mulut dan hidung atau alat pernafasan yang diperlukan serta bekalan&n
Wow, Air India Syarikat Penerbangan Pertama Dunia Guna 'Taxibot'!
PANAS
Air India muncul syarikat penerbangan pertama di dunia menggunakan perkhidmatan 'Taxibot' untuk mengalihkan kapal terbang A-320 ketika penumpang masih berada di dalam pesawat.
Taj Mahal Bakal Dibuka Pada Waktu Malam Untuk Lawatan Pelancong
PANAS
Taj Mahal yang terletak di India merupakan salah satu tarikan pelancong dan destinasi pelancongan yang paling sibuk dengan kehadiran hampir 22,000 orang pengunjung setiap hari dan kadangkala ianya
AirAsia Senaraikan Lokasi Percutian Raya 2019 Paling Popular!
TARIKAN
Seminggu sahaja lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri, pasti ramai yang telah membuat perancangan awal untuk pulang bercuti ke kampung halaman masing-masing.
16 Trip Yang Anda ‘Wajib Cuba’ Di Asia…
TARIKAN
Asia merupakan salah satu benua yang mempuinyai pelbagai daya tarikan yang menarik dan cantic untuk media sosial anda. Daripada temple, makanan, bangunan pencakar langit dan macam-macam lagi.
Kepada Backpacker Sila Jaga-Jaga Dengan ‘Scammer’ Jika Travel Ke India
TIPS TRAVEL
Negara India memang antara negara yang cantik namun di sebalik kecantikan India terpalit dengan sikap kurang enak oleh kebanyakkan rakyat India yang dikatakan pengotor.